Het meest prestigieuze auto-event van het jaar

Een dag vol passie voor VINTAGE & CLASSIC auto's
Bij Zoute Gallery by EY kan u zich helemaal onderdompelen in de tijdloze allure van vintage & classic cars.

Ontdek Gallery

galerijbeeld

Bonhams autoveiling: Pronkstukken op vier wielen

Uw Zoute Gallery by EY ticket geeft u exclusieve toegang tot de zeldzame auto's die op zondag 8 oktober worden geveild door het prestigieuze Britse veilinghuis Bonhams. Deze veiling belooft een schat aan opmerkelijke historische voertuigen, vele afkomstig uit belangrijke nationale en internationale collecties.
galerijbeeld

Geniet van meer dan 100 unieke vintage & classic cars

Geniet van een spectaculaire tentoonstelling van unieke en wereldberoemde vintage & classic cars. Een onvergetelijke ervaring die u terugbrengt naar de gloriedagen van de autogeschiedenis!

Beleef de spanning van de rallypassage vanaf de eerste rij

Vanuit de Zoute Gallery by EY heeft u een uniek zicht op de voorbijrijdende auto's van de rally. Laat u betoveren door een indrukwekkende verzameling vintage & classic cars die deelnemen aan de rally. Een spectaculaire ervaring met een adembenemend uitzicht op de actie.
galerijbeeld

ontspan in de gezellige sfeer van onze lounge

Geniet van de levendige sfeer in onze lounge onder het genot van een verfrissend drankje aan een van de bars met DJ. Een echte fata morgana waar een groene oase en de tijdloze elegantie van vintage & classic cars samenkomen. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Een wonderlijk tafereel op het strand van Knokke-Heist

Zoute Concours d'Elégance verhuist dit jaar naar het strand, onder een nieuwe naam: de Zoute Gallery by EY! Mis deze unieke kans niet om 's werelds meest prestigieuze en exclusieve droomauto's te ontdekken op één nieuwe, adembenemende locatie.

Tickets

Verzeker uw tickets voor een onvergetelijke dag vol pure auto-passie.

Ontdek beschikbare tickets

Veelgestelde vragen

Zit u met een vraag? Wellicht kan u hier het antwoord vinden

Wanneer vindt de Zoute Grand Prix plaats?

De Zoute Grand Prix vindt plaats in Knokke-Heist van 5 tot en met 8 oktober 2023.

Waar vindt de Zoute Grand Prix plaats?

Zoute Grand Prix vindt plaats in Knokke-Heist rond het Albertplein. Zowel PRADO ZOUTE by Kindy Capital als ZOUTE GALLERY by EY bevinden zich op wandelafstand.

Zijn drankjes inbegrepen in mijn ticket?

Drankjes zijn niet inbegrepen bij uw normale ticket. Als u echter een VIP-ticket hebt, zijn ze wel inbegrepen.

Zijn kinderen toegestaan op Zoute Grand Prix?

Kinderen jonger dan 12 hebben geen ticket nodig voor de evenementen. Alle kinderen van 12 jaar en ouder hebben een geldig ticket nodig.
Denk eraan dat onze VIP-evenementen 18+-evenementen zijn. Als u een minderjarige meeneemt, heeft u voor hem of haar een geldig VIP-ticket nodig.

Zijn honden toegestaan op Zoute Grand Prix?

Honden zijn helaas niet toegestaan, maar hulphonden die iemand met een handicap helpen, zijn natuurlijk wel toegestaan.

Hoe kan ik de Bonhams veiling bijwonen?

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kunt u, mits u een geldig ticket hebt, de auto's bekijken die op zondag live worden geveild. De veiling op zondag is toegankelijk met een geldig ticket. Er zal echter een afgebakend gebied zijn voor bieders en VIP-gasten.

Wat is de route van de Zoute Rally by stow?

Omwille van veiligheidsredenen delen we de route van de Zoute Rally by stow niet. U kunt de deelnemers zien vertrekken en aankomen bij PRADO by Kindy Capital op vrijdag en zaterdag.

Kan ik op de dag zelf nog kaarten kopen?

Ja! U kan op de dag zelf tickets kopen als de tickets niet uitverkocht zijn. We raden u echter wel aan om vooraf tickets te kopen als u deel wilt uitmaken van de Zoute Grand Prix 2023.

In het Zoute Grand Prix weekend heeft u naast de Zoute Gallery by EY ook de Prado Zoute by Kindy Capital

NEW & PREMIUM CARS